Privé-acties 2010

Naast de organisatie van activiteiten en evenementen door het grote Alpe d'HuZes team, zijn ook diverse deelnemers en vrijwilligers heel creatief om geld in te zamelen. Hieronder een overzicht van deze privé-acties en hun opbrengst in 2010:

Naam Actie Opbrengst

Han Kroon

Loterij "Weekendje Fiat 500 Cabrio" op Open Dag: Als je autodealer tevens je buurman is ..... dan komt van het een het ander .... Autobedrijf P.J. Peeters in Gemert stelt de allernieuwste Fiat 500C, de cabrio versie met het linnen dak t/m de achterruit (precies zoals de allereerste Fiat 500 uit 1957), een weekend ter beschikking van de winnaar van deze loterij. Zij doen er nog een bon bij t.w.v. 100,- om onderweg vanaf een terrasje naar die geinige auto te kunnen kijken. Dit weekendje cabrio rijden is gewonnen door Nicole Carels !

€  639,00

Han Kroon In het Clubblad van de Gemertse Tennisclub:

€  ???,00

Marc Verhaar, Henno Lubbers & Bertie de Vree Wielerspellen.be: Samen met mijn vriend Marc kwam ik (Bertie) op het idee om wielerliefhebbers via te benaderen voor onze Alpe d’HuZes deelname. Henno organiseert het gehele jaar door wielerspellen gekoppeld aan de grote en kleine wielerrondes zoals de Giro, Vuelta, Tour de France, Parijs - Nice,  etc., waarbij de deelnemers voor een vast bedrag een lijst met renners samenstellen en geldprijzen kunnen winnen voor de lijsten met de renners die die meeste punten halen in de desbetreffende wielerrondes. We hebben afgesproken dat per deelnemende lijst voor het "voorjaarsklassiekerspel" een vast bedrag van 0.25 cent gedoneerd zal worden voor de stichting Alpe d'huzes en als minimaal bedrag werd 500 Euro als doel toegezegd. Met het voorjaarsklassiekerspel hebben we al 215 Euro opgehaald. We gaan deze actie voortzetten voor het "Parijs- Nice spel" en het "Ronde van Cataluna spel", dus we gaan de doelstelling zeker overschrijden... De site van wielerspellen.be, ziet er echt super gaaf uit en je zou zeker een kijkje moeten nemen: http://www.wielerspellen.be/voorjaarsklassiekerspel/index Minimaal €500,00

Mark Snel en Tineke van Lamoen Sponsoring deelname Spinning Marathon: Vol enthousiasme besloten wij om samen deel te nemen aan dit spinning evenement. Al snel ontstond het idee om ons te laten sponsoren door collega’s, vrienden en familie (onder het mom: wij zweten en jullie steunen het goede doel), en na het versturen van een mail naar collega’s (met de vraag ons te sponsoren) kregen we al snel de eerste donaties al binnen. Het bedrag van € 40,- was binnen, maar al snel was de teller zelfs de € 200,- grens gepasseerd. In de dagen erna stuurde we nog een herinneringsmail uit en hebben we familie benaderd waardoor we een nieuwe tussenstand hadden van € 385,-. Zouden we dan toch €500,- bij elkaar kunnen krijgen?!? Om dit voor elkaar te krijgen zijn we onze collega’s persoonlijk langs gegaan met ons verhaal en dat elke bijdrage hoe klein of groot van harte welkom was. We hebben zelfs koffie gehaald, voor een donatie. Tja…alles voor het goede doel! Uiteindelijk is het totaal bedrag uitgekomen op 560 euro.
Wij willen al onze sponsoren dan ook hartelijk bedanken dat we dit mooie bedrag bij elkaar hebben kunnen fietsen.
€  560,00

Ron de Laat Oudejaarsborrel 2009: Sinds een aantal jaren organiseer ik met twee andere straatbewoners een oudejaarsborrel; vanaf 15:00 uur spelletjes voor de kinderen en vanaf 17:00 de borrel met hapjes en drankjes voor de straat. Het wordt ieder jaar groter en leuker, dus dit gaat een traditie worden. In 2008 had ik ingezameld voor het Ronald McDonald huis en vorig jaar was natuurlijk Alpe d'HuZes het goede doel. De grote collectebus op een hangtafel geplaatst, uitgelegd waar de donaties aan besteed gaan worden en natuurlijk de flyers uitgedeeld. Zeer enthousiaste reacties met een fantastische opbrengst. Echt geweldig!! €  195,00

Comments