Nieuws‎ > ‎

Spinningmarathon groot succes!

Geplaatst 1 mrt 2010 04:43 door Cor van den Boogaard   [ 3 mrt 2010 02:07 bijgewerkt door Han Kroon ]
Klik hier voor foto's en filmpjes. Afgelopen donderdag was het dan zover, de Spinningmarathon. Om 4 uur beten de eerste renners de spits af, op doordrammende muziek en leuke lichteffecten werd iedereen opgezweept om zich in het zweet te werken en indrect een bijdrage te leveren aan het Alp d'Huzes project. Want ondanks dat het voor sommige afzien was, moest je er gewoon voor betalen. Elk uur werd er van sportinstructeur gewisseld, die soms onder luid gebrul de rennersgemeente aanzette tot een ultieme prestatie.
De schrijver van dit stukje was in het tweede uur zo sportief om ook zijn portie te leveren aan dit goed opgezette sportevenement. Voor het ingaan van het derde uur werd Jarco van het Welness Centrum in het zonnetje gezet, hij heeft en zal nog veel gaan betekenen voor de groep renners die op 3 juni die beruchte berg op gaan.
Er waren dus renners die alle 4 de uren meegedaan hebben en dat is op zich een hele bijzondere prestatie, ik hoef dan ook niet te vertellen dat die renners tot op het laatste draadje stof, op hun lichaam, klets nat waren van het zweten. Al met al een bijzonder leuke ervaring en opzet en zeker voor de toekomst de moeite waard om nog eens te doen. Ron en Han gaven aan dat deze sportieve happening zo'n 2000 euro aan sponsorgeld in het laadje gaat brengen. daarmee zou het totaal, tot nu toe, op +/- 20.000 komen.
 
 
 
Bij dezen wil ik, namens het Alp d'Huzes club, iedereen heel hartelijk danken voor organiseren van het evenement en natuurlijk het allerbelangrijkste, het meedoen en bijdragen aan deze sportprestatie. Het is een gigantische steun in de rug voor de renners die straks de berg gaan temmen en de kankerstichting die het geld goed kunnen gebruiken voor hun werkzaamheden. 
 
Kijk hier voor een uitgebreide foto-impressie van de spinningmarathon.
Comments