Nieuws

Inschrijving MTB & Run Challenge geopend

Geplaatst 8 mei 2013 02:13 door Pieter Buts

Zaterdag 25 mei organiseren we een Run en een MTB Challenge t.b.v. Alpe d'HuZes. Deze activiteiten zijn onderdeel van de Health & Sustainability Week op de Philips Healthcare Campus in Best.

Zie MTB & Run Challenge voor meer informatie.

De voorlopige eindstand .....

Geplaatst 3 jun 2012 12:51 door Han Kroon

Bij vertrek naar Frankrijk hebben de Philips Healthcare Cycle'ists de indrukwekkende 80.000 euro grens gebroken!!!!

Alle 25 Philips deelnemers samen verwachten later dit jaar zelfs boven 150.000 euro uit te komen !!!

Philips teams doorbreken de 100.000 euro barrière!

Geplaatst 21 mei 2012 01:00 door Han Kroon

Alle 25 Philips deelnemers samen hebben de afgelopen week de indrukwekkende 100.000 euro grens bereikt!

Philips Wielerkleding nu te koop in de MyShop ! ! !

Geplaatst 6 mei 2012 15:10 door Han Kroon


Philips Wielerkleding tijdens Marathon Zürich

Geplaatst 30 apr 2012 13:57 door Han Kroon


Op 22 april 2012 heeft een Philips team deelgenomen aan de Marathon van Zürich. Mooi om te zien dat dit team zich heeft gestoken in onze nieuwe wielershirts. Maar niet alleen in Zwitserland .... ook in Azië en Amerika zal deze kleding gezien worden ......

De dame op de foto was een last-minute vervanging, daarom zit haar shirt een beetje ruim J. Rechts op de foto staat collega Marcel Furrer. Met een tijd van 3:18 bereikte dit team de 41e plaats (van 299 deelnemende teams!).

45.000 euro !!!

Geplaatst 29 apr 2012 14:43 door Han Kroon

Nog geen twee maanden na de vorige mijlpaal hebben we al weer een stand van 45.000 euro bereikt. De volgende mijlpaal komt in zicht .....

30.000 euro barrière gebroken ! ! !

Geplaatst 4 mrt 2012 13:13 door Han Kroon

Op 4 maart hebben de Philips HealthCare Cycle'ists de 30.000 euro barrière gebroken!

Nieuwe Philips Wielerkleding 2012

Geplaatst 12 jan 2012 14:34 door Han Kroon

We hebben compleet nieuwe Philips wielerkleding model 2012 beschikbaar voor alle Philips werknemers wereldwijd. Kijk in de webshop wielerkleding voor alle informatie.

Philips met 3 teams aan de start !

Geplaatst 30 dec 2011 05:47 door Han Kroon

Op 1 november 2011 zijn we weer serieus van start gegeaan voor de Alpe d'HuZes 2012. We werken dit jaar nauw samen met de teams van Philips Lighting en Philips Nederland. In dat laatste team zitten ook een aantal van de HealthCare Cycle'ists die op deze site genoemd worden.

Ook ik heb het gehaald!

Geplaatst 22 jun 2010 04:36 door Cor van den Boogaard

Lieve donateurs,

Heel veel dank voor jullie steun in het Alpe d'HuZes gebeuren.

kort verslag:

3x is gelukt!!

http://www.youtube.com/watch?v=xmGE7AmON5U

lang verslag:

Het was een waanzinnig evenement. We zijn dinsdag met de auto naar Venosc gereden, een klein plaatsje aan de voet van de Alpe, waar we in een fietshotel hebben overnacht. Nederland had de berg en alle omliggende dorpen letterlijk overgenomen.
Dinsdag eerste stukje gefietst, meteen een berg (niet de Alpe, die wilde ik bewaren voor donderdag) op. Prachtig om zo door de alpenweiden de fietsen! Super veel beesten gezien; een das, vossen, reetjes, en mooie vogels. Voor de eerste keer met de auto omhoog; wat een hel!!! Ik mag blij zijn als ik het 1 keer haal!
Woensdag rustdag, fiets nakijken, banden oppompen (spookverhalen over klapbanden afwegen) en eten, eten, eten. Op een dag als donderdag verbrand je ongeveer 8000 calorieën. Op de dag zelf kan je max 5000 calorieën opnemen, dus de rest moet je de dag daarvoor 'stapelen'. Koolhydraten eten dus. ontbijten met 8 boterhammen, 4 ontbijtkoekjes. Lunch met 2 volle borden pasta en 's avonds weer eten....
Donderdag om half 4 op, ontbijten met 4 pannenkoeken met banaan. Het eten zat mij echt tot in mijn neus. Op de fiets naar de start; lekker band onderweg. Beter daar dan op de berg :).
De start duurder zoals verwacht lang. Met 2000 man in een file de berg op. Erg indrukwekkend. Om half 6 uiteindelijk gestart. In elke bocht (21!!) stonden kaarsen die de dagen daarvoor verkocht werden. Het was erg indrukwekkend om te zien dat blijkbaar zoveel mensen op die berg zijn om iemand te herdenken of steun te bieden.
De klim was bizar zwaar. 14 km lang stijgen. Vooral de laatste 4 bochten (een open stuk zonder platte bochten) vond ik erg zwaar.
Eerste 2 klimmen meteen achter elkaar. Was bijna onderkoeld na de eerste afdaling. Afdalen is net zo'n uitdaging als de klim zelf.
Bij de tweede klim iets van 20 minuten in 'onze' bocht 12 (daar hadden wij een busje en supporters) gerust, gekletst en andere fietsers aangemoedigd.
Bij de finish op Kay gewacht die om een uur of 2 ook haar tweede klim finishte. Toen weer afgedaald, deze keer met minder remmen, wat veel relaxter was ( en sneller ;) 70km/u max).
Derde klim was eigenlijk de fijnste. Ik had goede benen, heb meer tempo gehouden, wat eigenlijk veel fijner was. Ik was wel moe, dus verschillende keren in een bocht even wat gegeten en gedronken en van het indrukwekkende uitzicht genoten. Nog een stukje met Leontien van Moorsel opgefietst :)
De emoties bij de finish waren ongelooflijk. Mijn doel voor deelname was voornamelijk geld ophalen en een fysieke uitdaging, maar het was duidelijk dat dit voor veel mensen een manier was om een verlies te verwerken, iemand te steunen of zelf te laten zien dat je ondanks de ziekte best een berg op kan fietsen (respect).

Wij hadden een geweldig team mee, met motorrijders, cameramannen, opdweil ploegen, en chauffeurs.

Nogmaals veel dank voor jullie steun,

Anne-Marije Worm

1-10 of 38