Wim van Maasakkers

 
Mijn naam is Wim van Maasakkers, 57 jaar oud en 35 jaar gelukkig getrouwd met Mieke en we hebben een zoon van 20 en dochter van 23 jaar. We wonen in het mooie Vessemse land. Vanaf 1974 ben ik werkzaam bij Philips. Hiervan ben ik 28 jaar zeer nauw betrokken geweest met alles wat Marketing Communications Semiconductors heet. Een geweldige ervaring. Mijn start lag in de fabriek bij Elcoma in Valkenswaard als meet -en regel technicus en nu ben ik via Real Estate op de mooie Healthcare plant in Best beland. Healthcare, die bestrijding van ziekten met haar produkten ondersteund. 

Ook ik viel buiten de eerste selectie, wat niet zo vreemd is. Slechts 4000 km per jaar in de benen. Weinig bergen, alleen de Splugenpas tussen Zwitserland en Italie om zo Rome te bereiken en een ritje naar Lourdes via het minst geaccidenteerd terrein! Door een niet te stuiten enthousiasme van de organisatoren werd een tweede team geboren of het eerste team werd eenmaal zo groot. Een groot team, met geweldige voortrekkers, die allen super gemotiveerd zijn, is het een voorrecht om te mogen participeren.
Een ambitieus doel om 100 000 euro met ons allen op te halen voor een zeer goed doel, het bestrijden van kanker. Kanker heb je niet alleen, dat heb je met heel je familie, vrienden en omgeving. Ik denk dat iedereen wel in zijn direkte omgeving geconfronteerd is geweest met deze gemene ziekte. Om daar nu met zijn allen voor te fietsen en geld (zonder strijkstok of voor een voorzitter met een hoog salaris) voor op te halen is het minste wat je kunt doen. Een dag afzien voor mensen die maanden en/of jaren afzien is elke trainingkilometer waard. De vele vrijwilligers die dit doel ook ondersteunen, zonder ervoor te fietsen, maar nog harder werken om voor het team en dus voor de Stichting geld op te halen of hen te helpen is een extra drijfveer om tot het gezonde uiterste te gaan op 3 juni. Het voorkomen, dat mensen die minder geluk hebben snel en goed geholpen kunnen worden is nog eens een extra stimulans. 

De hobbies biljarten, munten en zolder opruimingen moeten maar even wachten of gaan het kankerfonds helpen. Alle vrijwilligers en donateurs kei bedankt voor jullie steun aan dit goede doel. 
Comments