Ron de Laat

Steun Ron! | Reactie voor Ron


49 jaar oud, woonachtig in Geldrop-zesgehuchten, getrouwd, 3 kinderen van 10 -8 - 5 jaar oud. Werkzaam als test engineer bij IXR. Mooie plek om te werken, mooie producten voor een prachtig doel: vakmensen hulpmiddelen geven waardoor zij zo snel mogelijk en zo goed mogelijk mensen weer een gezond en pijnvrij leven kunnen bezorgen. En juist dat werk, die producten en de grote groep mensen die ervan afhankelijk zijn, maken de stap naar dit prachtige evenement zo klein, waardoor het meer dan logisch is dat Philips Healthcare weer een bijdrage zal leveren aan de stichting Alpe d'HuZes om hun zorg voor patiënten die verder moeten leven met kanker voort te kunnen zetten, hun leven draaglijker te maken, zodat ook zij een doel hebben om voor te leven.
 
In 2010 was ik één van de gelukkigen om op 3 juni aan de start te mogen verschijnen. Via mijn zwager die destijds met een team van Rabobank-Weert in 2009 meedeed, zijn we ons bewust geworden van de kracht van de stichting Alpe d’HuZes, het prachtige doel dat zij nastreven en dat met een 100% antistrijkstok beleid….!
Philips Healthcare is sterk op het gebied van Oncologie. Ook middels deelname aan Ad6-2012 willen zij benadrukken dat de strijd tegen kanker een gezamenlijke strijd is, die gewonnen kan worden. Met in dit geval financiële steun aan onderzoek naar de antwoorden op het bestrijden van deze vreselijke volksziekte.
 

Ron en Jesper op weg naar de Alpe d'HuZes 2012

Dit jaar heb ik een metgezel. Mijn 10-jarige zoon Jesper is vastberaden en gaat samen met mij de strijd aan. Hij gaat op 6 juni “Alpe d’HuZussen”. 1 maal de berg op: 14 km lang klimmen op zijn fietsje met vooral OPA op zijn pakkendrager. Hij weet niet waar hij aan begint, maar hij heeft een rotsvast vertrouwen in het slagen van zijn missie. Want……waarom moest OPA zo lang lijden, was de ziekte weg maar kwam uiteindelijk toch weer terug….
 
We gaan ons maximaal inzetten om samen met mijn Healthcare collega’s een mooi bedrag bij elkaar te brengen.
Ik hoop dat wij op uw steun mogen rekenen. In 2010 heeft u laten zien dat we het antwoord moeten vinden en dat u onderzoek mogelijk wilt maken. Laat ook in 2012 ons de berg op fietsen met de wetenschap dat we samen weer een wezenlijke bijdrage hebben geleverd en niet machteloos blijven toezien.
Steun ons, doneer met volle overtuiging recht uit uw hart….Doe het en weet dat uw euro 100% terug te vinden is in onderzoek door de juiste mensen met de juiste middelen.
 
1 op de 3; laat die mensen zo lang mogelijk leven: goed, gelukkig en gezond…..!
 
Dank u!
 
Subpagina''s (1): Jesper de Laat
Comments