Paul Metgod

 

Even voorstellen, mijn naam is Paul Metgod, 51 jaar, getrouwd en 2 kinderen. Al een aantal jaren volg ik het Ad6 team van Philips Healthcare met de gedachte daar ooit eens mijn steentje aan bij te kunnen dragen. Maar door drukke werkzaamheden en een intensieve hobby, zingen, acteren en in mindere mate dansen in musicals, is het er nog niet van gekomen. Nu heb ik dan tijd vrij gemaakt om me in te zetten voor de Alpe d’HuZes actie.

Links en rechts om me heen word ik geconfronteerd met kanker bij een familielid, vriend of kennis. Recentelijk nog tijdens en na mijn laatste musical in april 2012 werden drie speelsters geconfronteerd met kanker bij zichzelf of een naast familielid. De patiënten leveren een strijd tegen kanker en ik wil meestrijden door geld in te zamelen voor het onderzoek dat door moet gaan. Voor het onderzoek om kanker te kunnen behandelen is geld nodig……veel geld. Dat is één van de grote drijfveren geweest om mijn intensieve hobby even te laten varen en de racefiets van de haak te pakken.

Sinds 2006 heb ik een aantal zware knieoperaties moeten ondergaan, tijdens de revalidatie van één van deze operaties heb ik de Mont Ventoux beklommen en ga me nu, na weer een paar knie operaties, voorbereiden op de beklimmingen van de Alp. Op moment van schrijven is in mijn rechterknie een 4e graad kraakbeenschade vastgesteld. Als dit op tijd hersteld is kan ik starten met de trainingen voor Alpe d’HuZes. Aan mijn motivatie zal het niet liggen, ik reken op uw steun in de vorm van een sponsorbedrag. Namens alle kankerpatiënten alvast hartelijk dank.