Michel Breugom

Steun Michel! | Reactie voor Michel


Ik ben Michel Breugom, ben 48 jaar en woon samen in Best met Wilma Koorn en onze twee zoons Koen en Thijs. Ik ben werkzaam als Technical Consultant RIS bij de afdeling Center of Expertise for EII en in die rol implementeer ik RIS systemen voor onze klanten. Via Philips Crypto en Philips Digital Networks ben ik in januari 2002 bij Philips Medical Systems terecht gekomen en daar heb ik het nog steeds erg naar mijn zin.

Mijn motivatie om mee te doen aan de Alpe d’HuZes komt o.a. voort uit de prachtige maar ook ontroerende verhalen van Eric Plugge die na het overlijden van zijn schoonmoeder Adri (mijn tante) deze uitdaging eerder is aangegaan en zich voor deze actie enorm heeft ingezet. De verhalen over zijn trainingen en de deelname waren zo inspirerend dat ik dit zelf ook graag wilde doen. Hij heeft speciaal voor deelname aan de AD6 een fiets aangeschaft en is hard gaan trainen en heeft een prachtige prestatie neergezet door 5 beklimmingen te voltooien. Hier heeft hij een aanzienlijk bedrag mee binnen kunnen halen voor het KWF.

Helaas ben ook ik de nodige familieleden (vader, schoonmoeder, oma, tante, ooms) kwijtgeraakt aan de vreselijke ziekte kanker. Afgelopen maart hebben we nog afscheid moeten nemen van mijn schoonvader Kees die ook aan de gevolgen hiervan is overleden.

Redenen genoeg om mij in te gaan zetten om het onderzoek naar het genezen, en op termijn hopelijk ook voorkomen, van deze ziekte door mijn inzet voor Alpe d'HuZes financieel te kunnen ondersteunen. Ik maak deel uit van een van de Philips teams en samen met mijn teamleden en de leden van de andere Philips teams zijn wij van plan er een succes van te maken. Aan onze motivatie zal het zeker niet liggen.

Mijn hobby’s zijn: hardlopen, fietsen (weg en MTB), duiken en ik ben lid van de vrijwillige brandweer Best. Ik ben pas sinds een jaar op een racefiets actief omdat mijn andere hobby het hardlopen regelmatig blessures opleverde en ik een andere sport zocht. Inmiddels heb inmiddels wel de nodige klimervaring opgedaan in Limburg en de Ardennen. Met als hoogtepunt een meervoudige beklimming van de Mont Ventoux afgelopen september. Mijn doel is om 6 keer de Alpe d’Huez te beklimmen en ik heb er alle vertrouwen in dat die 6 beklimmingen gaan lukken. Ik zal me er volledig voor inzetten om dat te gaan halen.

Steun mij daarom om zoveel mogelijk geld in te zamelen, dan zal ik mij inzetten om straks op 7 juni zo vaak mogelijk deze berg te bedwingen. Kan ik op u rekenen?
 
Comments