Marco Kemmeren

 
Mijn naam is Marco Kemmeren 36 jaar en ben getrouwd met Inge, en we hebben samen 3 kinderen Joep, Merel en Fleur. Dit jaar ben ik 5 jaar werkzaam bij Philips EII Clinical Informatics als Network Engineer in deze rol implementeer ik beveiligde verbindingen over het internet tussen de Support Centra’s van Philips en de ziekenhuizen. Zodat in geval van problemen de Support Centra’s de Philips servers kunnen bereiken en de problemen kunnen oplossen op afstand.

Mijn motivatie om mee te doen aan de Alpe d’HuZes komt o.a. voort uit het prachtige idee van Renso (ook lid van het Philips Healthcare Team) om mee te doen, en ik niets anders wil dan hem hier in te steunen. Wij zijn bevriend met Renso en Fanny en de kinderen. Door deze vriendschap hebben wij Mare van dichtbij meegemaakt, en het doet me pijn om een kind dat altijd zo vrolijk en blij was te zien veranderen door deze vreselijke ziekte.

Helaas ben ook ik de nodige familieleden/vrienden kwijtgeraakt aan de vreselijke ziekte kanker.

Redenen genoeg om mij in te gaan zetten om het onderzoek naar het genezen, en op termijn hopelijk ook voorkomen, van deze ziekte door mijn inzet voor Alpe d’HuZes financieel te kunnen ondersteunen. Ik maak deel uit van het Philips Healthcare team en samen met mijn teamleden zijn wij van plan er een succes van te maken, aan onze motivatie zal het zeker niet liggen.

Ik hoop in de komende tijd genoeg uren op de fiets te zitten om de nodige training op te doen. Mijn doel is om 4 keer de Alpe d’Huez te beklimmen en ik heb er alle vertrouwen in dat die 4 beklimmingen gaan lukken. Ik zal me er volledig voor inzetten om dat te gaan halen.

 Doel Alpe d’Huzes 2013: 4 beklimmingen.