Jeroen Mangnus

 
Mijn naam is Jeroen Mangnus, ik ben 33 jaar. Ik ben werkzaam bij Philips Healthcare voor de verkooporganisatie MCR-EMEA aan de Boschdijk te Eindhoven in de rol van Business Controller Imaging Systems.
 
Sporten heeft altijd een belangrijke plaats in mijn leven gehad en nog steeds. Ik heb jarenlang zeer fanatiek en op hoog niveau getennist. Sinds een aantal jaren heb ik het fietsen ontdekt. Met name fietsen in de bergen heeft mijn aandacht getrokken. De Alpe d’Huez is daarom voor mij geen onbekende berg. Sport geeft mij veel energie. Zonder sport word ik onrustig en chagrijnig. Veel kunnen sporten is voor mij een vanzelfsprekendheid geworden maar veel sporten kan alleen wanneer je in goede gezondheid verkeerd. Ook de goede gezondheid is voor mij bijna een vanzelfsprekendheid. Helaas kan niet iedereen dit zeggen! 


Persoonlijk ben ik al meerdere malen in aanraking gekomen met kanker door het verlies van familie, vrienden en kennissen. De vader van mijn vriendin vecht op dit moment een ongelijke strijd tegen long-kanker. Voor 2012 heb ik mezelf voorgenomen om me in te zetten voor die mensen voor wie de goede gezondheid geen vanzelfsprekendheid is. 2012 wordt voor mij het jaar waarin ik mezelf inzet en mobiliseer voor anderen. Door deel te nemen aan de Alpe d’HuZes zal ik de komende maanden mijn uiterste best doen om zoveel mogelijk geld te werven voor het onderzoek tegen kanker.


Uiteraard zal ik op 6 juni de berg ook maximaal beklimmen met 4 beklimmingen!
 
Ik hoop op ieders steun te kunnen rekenen, U kunt op 6 juni een ieder geval op mij rekenen!
 
Was getekend Jeroen.
 
 
Comments