Ivo Limpens

 
Wat doe je als je graag fietst en iemand vraagt je om met een team zes keer de Alpe d’Huez te beklimmen voor een goed doel? Hier hoefde ik niet lang over na te denken, deze uitdaging ga ik graag aan.
 
Veel van mijn vakanties spendeer ik op de fiets, voor mij het meest ideale vervoermiddel om nieuwe oorden te ontdekken en te beleven. Mijn grootste avontuur is een fietstocht van Cairo naar Kaapstad geweest van bijna 12.000 km. Een tocht van vier maanden, waarin je je zo af en toe realiseert hoe fijn het is om gezond te zijn. Als ik me dan eens probeer voor te stellen hoe het zou zijn om in alles belemmert te worden door een ziekte waar je zelf ook niets aan kunt doen, dan weet ik hoe belangrijk het is om de kankerbestrijding te steunen. Wat mij bijzonder aanspreekt aan deze actie is dat het niet alleen gericht is op het behandelen van kanker, maar ook op de kwaliteit van leven van iemand met kanker.

Ik heb er veel zin in om met het Philips HealthCare Cycle’ists team een Philips Healthcare waardig bedrag bij elkaar te brengen. Ik zal er in ieder geval voor zorgen dat ik er fysiek klaar voor ben. En ik hoop dat iedereen die dit leest mij wil steunen d.m.v. een donatie, zodat ik er straks ook geestelijk klaar voor ben en optimaal gemotiveerd aan de start sta. 

De training is inmiddels begonnen en ik zal regelmatig via deze website berichten over mijn vorderingen, dus je moet zeker nog een keer terug komen om te kijken hoe het gaat.

Steun Ivo! | Reactie voor Ivo

Comments