Bertie de Vree

 

6x Alpe d'Huez voor Stichting Alpe d'HuZes 


Ik heb de Alpe d’Huez alleen nog maar in de koningsritten van de tour de France op televisie gezien, nog nooit in het echt, Ik krijg wel de kriebels als ik deze renners, man tegen man zie vechten en uiteindelijk na 21 bochten en bijna 1200 hoogtemeters als een van de eerste boven zie komen. 

Ik wil deze sportieve uitdaging ook graag aangaan al zal het voor mij een; “man tegen berg gevecht” worden om op een dag 6x boven te komen op de Alpe d’Huez en hiermee “ sportief gezien” mijn maximale bijdrage te leveren. Van de andere kant ga ik mijn maatschappelijke verplichting niet uit de weg en zal ik ook proberen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Alpe DuZes.

Laat ik me even verder voorstellen; mijn naam is Bertie de Vree en ik woon nu ongeveer 13 jaar samen met Marieke, we hebben 2 fantastische dochters van 4 en 10 jaar oud, Pascal en Sanne. Ik werk nu ongeveer 2 1/2 jaar bij Philips Healthcare in Best. 

Ik heb 2 grote hobby’s, mijn Japanse koi’s en ik doe fanatiek aan mountainbike, ik rijd ik ook wat wedstrijden in de Funklasse maar ben nu niet bepaald een echt klimtalent, ik vind deze sport wel hartstikke leuk en kan hier ook echt al mijn energie in kwijt en het geeft mij ook een goede balans tussen werk, gezin en sport. 
Toen ik te weten kwam dat Philips Healthcare ook meedeed was ik direct geïnteresseerd om ook mee te doen en mijn bijdrage te leveren voor de stichting Alpe DuZes. In mijn directe omgeving hebben we gelukkig nog niet te maken gehad met Kanker maar in de familie van mijn vaders kant komt deze ziekte helaas wel voor. Ik heb een aantal jaren geleden ook mee gedaan aan de Roparun (Rotterdam Parijs Run) met mijn toenmalige collega’s een hiermee ook een bijdrage geleverd aan het goede doel. Deze keer dus op de fiets…. 

Ik hoop dat we als Philips Health Care Cycle'ists team zoveel mogelijk geld kunnen inzamelen voor de bestrijding en onderzoek van Kanker en voor de nazorg van patiënten. Ik wil hierbij ook iedereen vragen om een bijdrage te leveren voor mijn actie als renner, we kunnen alle steun begruiken en alle bijdrages, groot of klein, zijn welkom!
Comments