Bart van der Heijden

 

Maar beginnen met mezelf voor te stellen: Bart van der Heijden, 31 jaar jong en werkzaam bij MR Development als Software Engineer. Naar schatting 8 jaar geleden begonnen als inhuur, overgestapt naar Philips en sindsdien nooit meer weggegaan.

Ik hou van hobby’s en dan liefst met een vleugje sportiviteit en uitdaging. Van huis uit ben ik meer een mountainbiker dan een wielrenner, met als hoogtepunt vorig jaar de voltooiing van een 7-daagse TransAlp tocht van Oostenrijk via Zwitserland naar Italië. Twee jaar geleden dan toch aan het wielrennen begonnen wat toch ook erg goed bevalt. Ondertussen hebben we aardig wat kilometers en tourtochten afgevinkt. Wat ik ook ben en wat natuurlijk veel belangrijker is: deelnemer aan Alpe d‘HuZes met als doel 6 keer die ellendige berg op te rijden en vastberaden om het te gaan halen ook! 

De eerste vraag die waarschijnlijk bij de meeste mensen op komt is “Waarom in godsnaam ga je de Alpe d’Huez zes keer opfietsen?”. Ik draai het liever om, bedenk één reden waarom niet? Voor mij is het heel simpel; het is een prachtige sportieve uitdaging, echt iets om naar uit te leven. Als je dat ook nog eens combineert met het feit dat je bijdraagt aan de bestrijding van kanker is de keuze heel snel gemaakt. 

Ik hoop en ga er vanuit dat we met het Philips Healthcare ontzettend veel geld binnen gaan halen voor het goede doel. Dat het nodig is lijkt me wel duidelijk. 

Als laatste wil ik iedereen van tevoren al bedanken voor alle mogelijke steun en financiële bijdrages, hoe klein dan ook: alles is welkom! 

ps. Tweede vraag: “Maar Bart, heb je die berg al wel een opgefietst?” Antwoord: “Nee, nog nooit, maar 3 Juni komen de 1ste zes keer!“
Comments