Arthur Eerdmans

 
Mijn naam is Arthur Eerdmans, ik ben 35 jaar en trotse vader van een zoontje van 5 jaar, Tim. Ik ben werkzaam bij Philips Healthcare voor de verkooporganisatie MCR-EMEA aan de Boschdijk te Eindhoven in de rol van Customer Service Support Manager.

Naast mijn drukke baan en gezin verantwoordelijkheden ben ik tevens een fervent fietser. Zowel het mountainbiken als het Wielrennen heeft mijn aandacht. In de zomer zit ik veelal op de wielrenfiets gecombineerd met het mountainbike wedstrijdseizoen. In de winter neem ik elk weekend deel aan georganiseerde mountainbike tochten in de omgeving.

Sport is voor mij heel belangrijk om de dagelijkse prikkelingen en stress momenten te verwerken. Zonder sport word ik onrustig en chagrijnig. Veel kunnen sporten is voor mij een vanzelfsprekendheid geworden maar veel sporten kan alleen wanneer je in goede gezondheid verkeerd. Ook de goede gezondheid is voor mij bijna een vanzelfsprekendheid. Helaas kan niet iedereen dit zeggen!

Persoonlijk ben ik al meerdere malen in aanraking gekomen met kanker door het verlies van familie, vrienden en kennissen.

Voor 2012 heb ik mezelf voorgenomen om me in te zetten voor die mensen voor wie de goede gezondheid geen vanzelfsprekendheid is. 2012 wordt voor mij het jaar waarin ik mezelf inzet en mobiliseer voor anderen.
Door deel te nemen aan de Alpe d’HuZes zal ik de komende maanden mijn uiterste best doen om zoveel mogelijk geld te werven voor het onderzoek tegen kanker.

Uiteraard zal ik op 6 juni de berg ook maximaal beklimmen met 4 beklimmingen!

Ik hoop op ieders steun te kunnen rekenen, U kunt op 6 juni een ieder geval op mij rekenen!
 
 
Comments