Open Oncologiedag

Wat? 
Een Open Dag zoals we gewend zijn maar dan toch anders. Ten eerste omdat het niet door Philips Healthcare wordt georganiseerd maar door medewerkers voor medewerkers! Daarnaast staat heel de dag in het thema van ‘Oncologie’. Leer wat Philips allemaal doet op het gebied van oncologie, over de volledige Care Cycle, en hoe wij zo direct meestrijden tegen de gevolgen van kanker. Vroege detectie en adequate behandeling dragen er toe bij dat kanker niet meer een dodelijke ziekte is maar dat patiënten kunnen genezen of goed, gezond en gelukkig verder kunnen leven met kanker als chronische ziekte. 

Het is de bedoeling om op deze dag zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen. Een drankje, een broodje, leuke dingen om te kopen of vermaak voor jong en oud, het zal er allemaal zijn. Alleen vragen we er een klein bedrag voor dat direct, voor de volle 100% ten goede komt aan het onderzoek van Alpe d’HuZes. 

Op deze dag willen we zo veel mogelijk geld inzamelen aangezien het bestuur van Philips Healthcare Nederland dit bedrag zal verdubbelen!!! 

Kom dus allemaal, neem je familie en vrienden mee en een dikke portemonnee.

Wanneer?
Zaterdag 24 april, van 10.00 tot 16.30 uur.

Waar?
Onze Philips Healthcare locatie in Best: Veenpluis 4-6, 5684 PC Best.

Wie?
Alle Philips Healthcare medewerkers in Best, Veldhoven en Eindhoven en hun familie en vrienden.

Hoe?
Via de kabelkrant en intranet van Philips Healthcare Nederland én deze website wordt iedereen op de hoogte gehouden van de Open Oncologie Dag. Alle medewerkers en hun familie en vrienden zijn welkom.

Inleg?
Verdere details worden binnenkort bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat we gedurende de dag zo veel mogelijk geld willen ophalen, wat verdubbeld zal worden door het Philips Healthcare Nederland bestuur. We vragen dus iedereen om een dikke portemonnee mee te nemen.
Comments